LINEAR Μπλανσέρ/ΜαγειρικήSELO
LINEAR Μπλανσέρ/Μαγειρική
SELO
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο
Τοποθεσία
Lorquí 

Προβολή φωτογραφιών
Εμφάνιση χάρτη
Στοιχεία για το μηχάνημα
- Περιγραφή μηχανήματος:
- LINEAR Μπλανσέρ/Μαγειρική
- Κατασκευαστής:
- SELO
- Κατάσταση:
- μεταχειρισμένο
- λειτουργικότητα:
- πλήρως λειτουργικό
Τιμή & Τοποθεσία
- Τοποθεσία:
- Polígono Industrial de Lorquí Parcela 129, 30564 Lorquí, ES
Κλήση
Λεπτομέρειες προσφοράς
- ID Καταχώρησης:
- A192-58926
- Αριθμός Αναφοράς:
- 0000000196121
- Τελευταία ενημέρωση:
- στις 30.05.2025
Περιγραφή
Στη σήραγγα ατμού, το γαλάκτωμα μαγειρεύεται με συμπύκνωση ατμού. Η ταχύτητα του ιμάντα και η παροχή ατμού ρυθμίζονται για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα μαγειρέματος. Οι χρόνοι μαγειρέματος εξαρτώνται από το προϊόν.
Ο ατμός εγχέεται μέσω του κέντρου και περίπου 80% πάνω και 20% κάτω.
Ijdpfjwn Dvrsx Ad Hsih
Η σήραγγα μαγειρέματος με ατμό αποτελείται από έναν ιμάντα από ανοξείδωτο χάλυβα, έναν θάλαμο ατμού, ένα κεντρικό ατμόλουτρο + ένα σύστημα ελέγχου ατμού, μια κλειδαριά νερού, μια αφαίρεση περίσσειας ατμού και ένα πλαίσιο σήραγγας ατμού.
Το γαλάκτωμα κρέατος εναποτίθεται σε λωρίδες στον ιμάντα από ανοξείδωτο χάλυβα και μεταφέρεται μέσω του θαλάμου ατμού. Η ταχύτητα του χαλύβδινου ιμάντα και η παροχή ατμού ρυθμίζονται έτσι ώστε στο τέλος του μαγειρέματος, στην έξοδο της σήραγγας ατμού, τα κεντρικά σημεία του γαλακτώματος κρέατος να θερμαίνονται από 0ºC έως 90ºC (ελάχιστο).
-Θερμοκρασία εισόδου: -2ºC / 2º C
-Θερμοκρασία εξόδου: 90ºC.
Η παραγωγή ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το προϊόν.
Για την επεξεργασία ενός μείγματος κρέατος/δημητριακών με συνεχή ρυθμό, μπορεί να παραχθεί έως και 9 τόνοι/ώρα.
Η διαφήμιση μεταφράστηκε αυτόματα και ενδέχεται να περιέχει ορισμένα σφάλματα μετάφρασης.
Ο ατμός εγχέεται μέσω του κέντρου και περίπου 80% πάνω και 20% κάτω.
Ijdpfjwn Dvrsx Ad Hsih
Η σήραγγα μαγειρέματος με ατμό αποτελείται από έναν ιμάντα από ανοξείδωτο χάλυβα, έναν θάλαμο ατμού, ένα κεντρικό ατμόλουτρο + ένα σύστημα ελέγχου ατμού, μια κλειδαριά νερού, μια αφαίρεση περίσσειας ατμού και ένα πλαίσιο σήραγγας ατμού.
Το γαλάκτωμα κρέατος εναποτίθεται σε λωρίδες στον ιμάντα από ανοξείδωτο χάλυβα και μεταφέρεται μέσω του θαλάμου ατμού. Η ταχύτητα του χαλύβδινου ιμάντα και η παροχή ατμού ρυθμίζονται έτσι ώστε στο τέλος του μαγειρέματος, στην έξοδο της σήραγγας ατμού, τα κεντρικά σημεία του γαλακτώματος κρέατος να θερμαίνονται από 0ºC έως 90ºC (ελάχιστο).
-Θερμοκρασία εισόδου: -2ºC / 2º C
-Θερμοκρασία εξόδου: 90ºC.
Η παραγωγή ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το προϊόν.
Για την επεξεργασία ενός μείγματος κρέατος/δημητριακών με συνεχή ρυθμό, μπορεί να παραχθεί έως και 9 τόνοι/ώρα.
Η διαφήμιση μεταφράστηκε αυτόματα και ενδέχεται να περιέχει ορισμένα σφάλματα μετάφρασης.
Έγγραφα
Προμηθευτής
Σημείωση: Εγγραφείτε δωρεάν ή συνδεθείτε, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες.
Εγγεγραμμένο μέλος από το: 2024
Υποβολή αιτήματος
Τηλέφωνο & Φαξ
+34 968 6... αγγελίες
Η αγγελία σας διαγράφηκε με επιτυχία
Παρουσιάστηκε σφάλμα