Δωμάτιο σιροπιούFischer
E18DFP
Δωμάτιο σιροπιού
Fischer
E18DFP
Έτος κατασκευής
2006
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο
Τοποθεσία
Fumane (Verona) 

Προβολή φωτογραφιών
Εμφάνιση χάρτη
Στοιχεία για το μηχάνημα
- Περιγραφή μηχανήματος:
- Δωμάτιο σιροπιού
- Κατασκευαστής:
- Fischer
- Μοντέλο:
- E18DFP
- Έτος κατασκευής:
- 2006
- Κατάσταση:
- μεταχειρισμένο
Τιμή & Τοποθεσία
- Τοποθεσία πωλητή:
- Via Incisa 1, 37022 Fumane (Verona), Ιταλία
Κλήση
Λεπτομέρειες προσφοράς
- ID Καταχώρησης:
- A180-07651
- Αριθμός Αναφοράς:
- SAL10
- Τελευταία ενημέρωση:
- στις 16.12.2024
Περιγραφή
Χρησιμοποιημένη αίθουσα σιροπιού έως 6000 L/h
Εξαρτήματα της αίθουσας σιροπιού:
1. Ηλεκτρικός πίνακας ελέγχου.
2. Δεξαμενή υποδοχής ζάχαρης 200 l
3. Δεξαμενή διάλυσης ζάχαρης 8000 l
4. Διήθηση ζάχαρης
5. Αντλία σιροπιού ζάχαρης
6. Εναλλάκτης θερμότητας (ψύξη σιροπιού)
7. Δεξαμενή σιροπιού ζάχαρης I 6000 l
Dedpfsvgvxdex Aacjku
8. Δεξαμενή σιροπιού ζάχαρης II 6000 l
9. Δεξαμενή για γαλακτώματα, συμπυκνώματα, προσθήκη αρωμάτων 200l
10. FISCHER παστεριωτής για σιρόπι και χυμούς 6000 l/h
11. Όλες οι αντλίες, σωλήνες
Εισαγωγή στη μεταχειρισμένη αίθουσα σιροπιού έως 6000 L/h
Αρχικά, το "Μεταχειρισμένο δωμάτιο σιροπιού έως 6000 L/h" αναδεικνύεται ως ένα βασικό περιουσιακό στοιχείο στην επεξεργασία υγρών. Από την ίδρυσή του το 2006, αυτό το ισχυρό μηχάνημα ηγείται της πρωτοπορίας στην παραγωγή σιροπιού. Διαθέτοντας αξιοσημείωτη χωρητικότητα 6000 λίτρων ανά ώρα, αποτελεί την επιτομή της λειτουργίας υψηλής απόδοσης. Επί του παρόντος, βρίσκεται στην αποθήκη, περιμένοντας με ανυπομονησία την ενσωμάτωσή του στο επόμενο παραγωγικό του κεφάλαιο.
Βασικά στοιχεία μηχανημάτων
Κεντρικό ρόλο στη λειτουργικότητα της αίθουσας σιροπιού διαδραματίζει ο ηλεκτρικός πίνακας ελέγχου. Αυτή η κρίσιμη μονάδα εγγυάται την ακριβή αυτοματοποίηση ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής σιροπιού. Στη συνέχεια, το ταξίδι ξεκινά με μια δεξαμενή υποδοχής ζάχαρης 200 λίτρων. Αμέσως μετά, μια δεξαμενή διάλυσης ζάχαρης 8000 λίτρων παίζει απαραίτητο ρόλο, διασφαλίζοντας ότι κάθε παρτίδα ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.
Διήθηση και ψύξη
Επιπλέον, η διήθηση της ζάχαρης λειτουργεί ως κρίσιμο σημείο, με στόχο την εξάλειψη των ακαθαρσιών και την εξασφάλιση μιας άψογης παραγωγής σιροπιού. Ταυτόχρονα, μια ειδική αντλία βοηθά στην αποτελεσματική μεταφορά του σιροπιού μεταξύ των σταδίων. Επιπλέον, παρεμβαίνει ένας εξελιγμένος εναλλάκτης θερμότητας, ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση του σιροπιού σε ιδανικές θερμοκρασίες επεξεργασίας.
Αποθήκευση και αρωματισμός
Επιπλέον, η εγκατάσταση περιλαμβάνει δύο ογκώδεις δεξαμενές 6000 λίτρων για την αποθήκευση σιροπιού, σχεδιασμένες με γνώμονα τόσο τη χωρητικότητα όσο και την εύκολη πρόσβαση. Επίσης, μια ευέλικτη δεξαμενή 200 λίτρων φιλοξενεί γαλακτώματα, συμπυκνώματα και προσθήκες γεύσης, παρέχοντας ουσιαστική ευελιξία στην παραγωγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παστεριωτής FISCHER, με δυναμικότητα 6000 L/h, παίζει καθοριστικό ρόλο στη διασφάλιση της ασφάλειας τόσο του σιροπιού όσο και του χυμού, σταθεροποιώντας την ποιότητα του προϊόντος πριν από το τελικό στάδιο εμφιάλωσης.
Ετοιμότητα ολοκληρωμένου συστήματος
Επιπλέον, η ενσωμάτωση όλων των απαραίτητων αντλιών, σωληνώσεων και βαλβίδων -όπως παρουσιάζεται στο συνοδευτικό οπτικό υλικό- υπογραμμίζει τη λειτουργική ετοιμότητα του συστήματος. Αυτή η ολοκληρωμένη συναρμολόγηση διασφαλίζει την απρόσκοπτη μετάβαση στην ενεργή παραγωγή, προωθώντας μια ομαλή και αποτελεσματική ροή εργασίας σε όλη τη διαδικασία παρασκευής σιροπιού.
Συμπέρασμα του μεταχειρισμένου χώρου σιροπιού έως 6000 L/h
Συνοψίζοντας, το "Used Syrup Room up to 6000 L/h" αντιπροσωπεύει μια ολιστική προσέγγιση στην παραγωγή σιροπιού. Διαθέτοντας προηγμένα τεχνολογικά στοιχεία, υπογραμμίζει τη δέσμευση για αποδοτικότητα και ποιότητα προϊόντος. Ως εκ τούτου, η υιοθέτησή του σε ένα περιβάλλον παραγωγής υπόσχεται να αυξήσει σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες, τοποθετώντας το ως μια πολύτιμη επένδυση για κάθε προοδευτική επιχείρηση παραγωγής ποτών.
Η διαφήμιση μεταφράστηκε αυτόματα και ενδέχεται να περιέχει ορισμένα σφάλματα μετάφρασης.
Εξαρτήματα της αίθουσας σιροπιού:
1. Ηλεκτρικός πίνακας ελέγχου.
2. Δεξαμενή υποδοχής ζάχαρης 200 l
3. Δεξαμενή διάλυσης ζάχαρης 8000 l
4. Διήθηση ζάχαρης
5. Αντλία σιροπιού ζάχαρης
6. Εναλλάκτης θερμότητας (ψύξη σιροπιού)
7. Δεξαμενή σιροπιού ζάχαρης I 6000 l
Dedpfsvgvxdex Aacjku
8. Δεξαμενή σιροπιού ζάχαρης II 6000 l
9. Δεξαμενή για γαλακτώματα, συμπυκνώματα, προσθήκη αρωμάτων 200l
10. FISCHER παστεριωτής για σιρόπι και χυμούς 6000 l/h
11. Όλες οι αντλίες, σωλήνες
Εισαγωγή στη μεταχειρισμένη αίθουσα σιροπιού έως 6000 L/h
Αρχικά, το "Μεταχειρισμένο δωμάτιο σιροπιού έως 6000 L/h" αναδεικνύεται ως ένα βασικό περιουσιακό στοιχείο στην επεξεργασία υγρών. Από την ίδρυσή του το 2006, αυτό το ισχυρό μηχάνημα ηγείται της πρωτοπορίας στην παραγωγή σιροπιού. Διαθέτοντας αξιοσημείωτη χωρητικότητα 6000 λίτρων ανά ώρα, αποτελεί την επιτομή της λειτουργίας υψηλής απόδοσης. Επί του παρόντος, βρίσκεται στην αποθήκη, περιμένοντας με ανυπομονησία την ενσωμάτωσή του στο επόμενο παραγωγικό του κεφάλαιο.
Βασικά στοιχεία μηχανημάτων
Κεντρικό ρόλο στη λειτουργικότητα της αίθουσας σιροπιού διαδραματίζει ο ηλεκτρικός πίνακας ελέγχου. Αυτή η κρίσιμη μονάδα εγγυάται την ακριβή αυτοματοποίηση ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής σιροπιού. Στη συνέχεια, το ταξίδι ξεκινά με μια δεξαμενή υποδοχής ζάχαρης 200 λίτρων. Αμέσως μετά, μια δεξαμενή διάλυσης ζάχαρης 8000 λίτρων παίζει απαραίτητο ρόλο, διασφαλίζοντας ότι κάθε παρτίδα ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.
Διήθηση και ψύξη
Επιπλέον, η διήθηση της ζάχαρης λειτουργεί ως κρίσιμο σημείο, με στόχο την εξάλειψη των ακαθαρσιών και την εξασφάλιση μιας άψογης παραγωγής σιροπιού. Ταυτόχρονα, μια ειδική αντλία βοηθά στην αποτελεσματική μεταφορά του σιροπιού μεταξύ των σταδίων. Επιπλέον, παρεμβαίνει ένας εξελιγμένος εναλλάκτης θερμότητας, ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση του σιροπιού σε ιδανικές θερμοκρασίες επεξεργασίας.
Αποθήκευση και αρωματισμός
Επιπλέον, η εγκατάσταση περιλαμβάνει δύο ογκώδεις δεξαμενές 6000 λίτρων για την αποθήκευση σιροπιού, σχεδιασμένες με γνώμονα τόσο τη χωρητικότητα όσο και την εύκολη πρόσβαση. Επίσης, μια ευέλικτη δεξαμενή 200 λίτρων φιλοξενεί γαλακτώματα, συμπυκνώματα και προσθήκες γεύσης, παρέχοντας ουσιαστική ευελιξία στην παραγωγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παστεριωτής FISCHER, με δυναμικότητα 6000 L/h, παίζει καθοριστικό ρόλο στη διασφάλιση της ασφάλειας τόσο του σιροπιού όσο και του χυμού, σταθεροποιώντας την ποιότητα του προϊόντος πριν από το τελικό στάδιο εμφιάλωσης.
Ετοιμότητα ολοκληρωμένου συστήματος
Επιπλέον, η ενσωμάτωση όλων των απαραίτητων αντλιών, σωληνώσεων και βαλβίδων -όπως παρουσιάζεται στο συνοδευτικό οπτικό υλικό- υπογραμμίζει τη λειτουργική ετοιμότητα του συστήματος. Αυτή η ολοκληρωμένη συναρμολόγηση διασφαλίζει την απρόσκοπτη μετάβαση στην ενεργή παραγωγή, προωθώντας μια ομαλή και αποτελεσματική ροή εργασίας σε όλη τη διαδικασία παρασκευής σιροπιού.
Συμπέρασμα του μεταχειρισμένου χώρου σιροπιού έως 6000 L/h
Συνοψίζοντας, το "Used Syrup Room up to 6000 L/h" αντιπροσωπεύει μια ολιστική προσέγγιση στην παραγωγή σιροπιού. Διαθέτοντας προηγμένα τεχνολογικά στοιχεία, υπογραμμίζει τη δέσμευση για αποδοτικότητα και ποιότητα προϊόντος. Ως εκ τούτου, η υιοθέτησή του σε ένα περιβάλλον παραγωγής υπόσχεται να αυξήσει σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες, τοποθετώντας το ως μια πολύτιμη επένδυση για κάθε προοδευτική επιχείρηση παραγωγής ποτών.
Η διαφήμιση μεταφράστηκε αυτόματα και ενδέχεται να περιέχει ορισμένα σφάλματα μετάφρασης.
Προμηθευτής
Σημείωση: Εγγραφείτε δωρεάν ή συνδεθείτε, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες.
Υποβολή αιτήματος
Τηλέφωνο & Φαξ
+39 375 5... αγγελίες
Η αγγελία σας διαγράφηκε με επιτυχία
Παρουσιάστηκε σφάλμα